familjEsemester

Österbotten är barnfamiljernas paradis; familjebesöksmålen ligger bara ett stenkast från varandra och alternativen är många; zoo för djurvännerna, nöjespark för de som tycker om fart, äventyrsbad för vattendjuren, besökscenter för de vetgiriga…

Bland evenemangen finns det allt från barnfester till marknader, idrott och tävlingar. Naturen är alltid nära, var du än rör dig i Österbotten, och erbjuder utmärkta förhållanden för paddling, vandring, cykling eller annars bara njuta av den varierande naturen.

Det finns mycket att välja på så alla hittar säkert någonting!

Badet Tropiclandia har allt som familjens vattendjur kan önska: häftiga vattenrutschbanor, vågor, vattenfall, bubbelpooler, exotisk bastu. Och här är det alltid varmt, +30C!

Börja dagen med en uppfriskande morgonsimning (7 euro) eller kom och bada med hela familjen (2+2) till ett förmånligt pris 49 euro! Tropiclandia erbjuder också födelsedags- och rekreationspaketer.

Lakeudelle.fi

I Österbotten trivs hela familjen: hos oss hittar du en nöjespark som flera gånger valts till Finland bästa, ett trivsamt spa, en unik djurpark, en inomhusaktivitetspark fylld av äventyr och Finlands största varuhus. Och det bästa av allt är att avstånden mellan resmålen är max 1,5 timme!


I ÖSTERBOTTEN tar inte AKTIVITETERNA SLUT!
KOLLA IN utbudet på TURISMOMRÅDENAs sidor.

ep_matkailu_logo_testi.png

visit_jlogo_s2.png

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

VisitVaasaLogoSWE.png

Kristiinankaupunki_PK.jpg

visit_kokkola.png